Animer Animation Studio er et produksjonsselskap som er lokalisert i Oslo. Vi har høyt utdannet fagfolk innen manus/tekst, illustrasjon og animasjon. 

Team Animer består av ca. 20 personer og vi har siden 2016 levert over 400 håndtegnede animasjonsfilmer til over 300 kunder.

Fornøyde kunder av Animer

400+
Filmer

5 / 5

300+
Kunder

Animasjonsvideoer vi er stolte
av å ha produsert

Vi kan lage både enkle og avanserte animasjonsvideoer du kan bruke til opplæring, markedsføring, branding og forklaring.

Vår leveranseprosess

Med erfaring fra over 300 tidligere prosjekter har vi utarbeidet en tydelig og effektiv leveranseprosess. Produksjonen går igjennom 4 ledd på veien mot den perfekte animasjonsfilm, hvor du som kunde får være med hele veien og bestemme hvordan din film skal bli.

 

Oppstartsmøte og manusforberedelser

Oppstartsmøte med manusforfatter og prosjektleder.

Illustrasjon

Når manuset og designet er godkjent, tegner illustratøren alle scenene til filmen.

Voiceover og fortellerstemme

Prosjektleder vil hjelpe deg med å finne den beste stemmen for å formidle ditt budskap.

Animasjon

Nå blir skisser og tanker levendegjort. Stemme, bakgrunnsmusikk og lydeffekter blir lagt på slik at din animasjonsfilm blir så effektfull som mulig.

Hvorfor velge oss?

Prosjektleder og team

Du forholder deg kun til en én prosjektleder gjennom hele prosessen slik at kommunikasjonen blir enkel og at det unngås misforståelser.

I motsetning til andre aktører i bransjen hvor en person gjør hele jobben.

Alle våre animasjonsfilmer er in-house produksjoner

I vår bransje er det vanlig at produksjonene blir outsourcet til lavkostnadsland. Det kan føre til lengre leveransetid og lavere kvalitet. 

Derfor lager vi alle filmene her på kontoret i Oslo, og på denne måten har vi større kontroll over leveransetid og kvalitet.

Fast leveringstid

Alle våre prosjekter følger faste tidsrammer.

Vår faste interne produksjonstid på filmer opp til 2,5 minutter er 4 uker. I tillegg kommer den tiden kunden bruker på korrekturer.

Lurer du på hva en animasjonsfilm koster? Kontakt oss for en animasjonsprat.

KontakOss
Hvilket selskap jobber du for?