Animer - Presenter bedriften din med animasjon!

SALGSVIDEOER

Ta en titt på de salgsvideoene vi har laget for våre kunder

Hvorfor Animasjon for salg?

Animasjon er ikke bare morsomt å se på. Det er også den beste måten å forenkle komplekse konsepter på, og vise egenskaper og fordeler. Å bruke animert video i markedsføringen din er en super måte å nå kunder på et mer personlig plan. Animasjon gjør det enkelt å vise frem din merkevares unike egenskaper og personlighet. Noe som gjør at potensielle kunder husker deg.

Med animert video har du en enestående mulighet til å dele litt av deg selv med potensielle kunder.

Hvor kan en animasjonsvideo brukes?

Animerte markedsføringsvideoer kan svare på vanlige kundespørsmål. La oss si at du selger produkter på nettet. Hva er de vanligste spørsmålene kundeservice får hver dag? Er du en tjenesteleverandør? Hva er dine nye kunders største bekymringer når de begynner å jobbe med deg? Med animerte videoer har du en unik mulighet til å svare på spørsmål og vise fram funksjoner og fordeler før kunden må spørre. Forklaringsvideoer er et av de aller beste verktøyene for dette formålet.

Videoene er vanligvis korte, og bruker visuelle grep og scener til å “forklare” en idé på en enkel og tydelig måte. Du kan for eksempel bruke animerte explainer-videoer på nettstedet ditt til å: •Dele historien om virksomheten din •Vise hvordan det er å jobbe med virksomheten din •Beskrive hvordan en tjeneste fungere •Lage kortversjoner av e-kurs •Presentere funksjoner og fordeler ved et produkt

KONTAKT OSS FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.