Prosessen

Leveranseprosess

Vi har utarbeidet en tydelig leveranseprosess som skal gjøre det enkelt for deg som kunde å følge produksjonen. Du forholder deg til én kontaktperson og bruker dataprogrammet wipster for å lett kunne gi tilbakemeldinger.

Oppstartsmøte og manusforberedelser

Det første steget i prosessen er et oppstartmøte med manusforfatter, illustratør og prosjektleder. Her gjelder det å informere manusforfatteren om budskapet, målgruppen, lengden og plattformen filmen skal vises.

Illustrasjon

Illustratøren sender designforslag på karakterer, elementer og bakgrunner. Når manuset og design er godkjent, tegner illustratørene alle scenene til filmen.

Voiceover og fortellerstemme

Vi har et stort utvalg av erfarne stemmeskuespillere i vår database. Prosjektlederen vil hjelpe deg med å finne den stemmen som på best måte formidler ditt budskap. 

Animasjon

Når manus, storyboard og stemme er godkjent, sendes materialet over til en av våre animatører. Nå blir skisser og tanker levendegjort. Stemme, bakgrunnsmusikk og lydeffekter blir lagt på slik at din animasjonsfilm blir så effektfull som mulig.

Prosjektledelse og kvalitetsikring

Kreativ leder

Med 25 års produsent- og ledererfaring fra medie-bransjen, blant annet Rubicon TV og Gullruten, vil vår kreativ leder og produksjonssjef Dag Lein sørge for at du får et godt produkt.

Ofte stilte spørsmål

Ved å følge vår leveranseprosess tar filmen 4-6 uker å lage. Tiden varierer ut i fra kompleksiteten i filmen, endringer som blir gjort i korrektur og om kunden følger opp leveranseprosessen.

Ja, det kan sikkert ordnes mot et lite tillegg i prisen. Kontakt oss gjerne for å høre om vi kan møte din deadline.

Ja. Vi samarbeider med dyktige stemmeskuespillere over hele verden. Ekstra språk kan ordnes mote et fast tillegg i prisen.

Vi har fastpris basert på lengden til filmen. Vi anbefaler en kaffe med oss, hvor vi kan gi en konkret prisvurdering på din film.

Ja. Vi har animatører som kan ta 3D-jobber.

Start et prosjekt

KontakOss
Hvilket selskap jobber du for?