Animer - Presenter bedriften din med animasjon!

EXPLAINER-VIDEOER

Ta en titt på Explainer-videoer vi har laget for våre kunder

Hvorfor trenger din bedrift en explainer-anmisjonsvideo?

Animerte explainer-videoer er perfekte for både å oppnå mer engasjement og flere besøkere til nettstedet ditt. Og for å forklare produkt-egenskaper. Når en potensiell kunde besøker nettsiden din har du 10 til 20 sekunder på å overbevise dem til å bli, så bruk tiden godt! En animert video fanger oppmerksomheten. Morsomme, fargerike og ukonvensjonelle budskap engasjerer seerne på en helt annen måte enn en standard videopresentasjon.

Slik kan du bruke explainer-videoer:

Animasjon forenkler komplekse temaer og bringer ting til live på en måte som ren tekst ikke kan. Vi kan synliggjøre hvordan teknologi fungerer fra innsiden eller vise en prosess som ellers er usynlig.

Animert video hjelper SEO-en din. Folk ser hele filmen – fordi det er gøy! De blir lengre på nettstedet, og styrker dermed nettstedets rating slik at det rangerer høyere på Google-søk.

Animasjons-videoen gjør PR-jobben for deg. En morsom video vil bli delt oftere på sosiale medier og andre plattformer. På denne måten har din explainer-video potensiale til å nå mange flere enn en artikkel eller en tradisjonell demo.

KONTAKT OSS FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.