Animer - Presenter bedriften din med animasjon!

E-LÆRINGVIDEOER

Ta en titt på e-læringsvideoene vi har laget for våre kunder

Hvorfor E-læring? 

Animasjon har en enestående evne til å visualisere, tydeliggjøre og forenkle alt, uansett hvor komplisert det er. Ett minutt online video kan kommunisere like mye som 1,8 millioner ord, ifølge Forrester Research. 90 % av informasjonen som overføres til hjernen er visuell, og det visuelle behandles 60.000 ganger raskere enn tekst i hjernen.

Hvis budskapet ditt omhandler vitenskap eller vanskelige emner som kanskje krever mer enn en enkel forklaring, trenger du animerte opplæringsvideoer. De kan omgjøre den komplekse informasjonen til bilder som er enklere for hjernen å oppfatte.

Animasjoner er tidkrevende å produsere, men resultatet er verdt det. De animerte opplæringsvideoene sparer tid ved å gi publikum bildene de trenger med en gang. Elevene vil ikke bare forstå konseptene raskere – det er stor sannsynlighet for at de vil huske informasjonen bedre.

Fordelene med e-læring 

Utdanning handler ikke bare om undervisning, men om inspirerende lærere. MAn er avhengig av at lærerne er engasjerende for å motivere studenter gjennom tale og tekst. Når det gjelder kompliserte emner og konsepter, er dette enda viktigere. Vi vet alle hvordan en animasjon kan underholde, motivere og inspirere elevene. Animasjoner minsker stress og gjør det lettere å holde konsentrasjonen oppe gjennom hele leksjonen.

Når en student ser på underholdende animasjonsvideoer, er sjansen stor for at han eller hun kommer til å se den igjen. Ved å se på en pedagogisk video om og om igjen, får studenten ikke bare den akademiske kunnskapen, men også disiplinen og ferdighetene til egenlæring. Det handler ikke bare om hva du lærer, men hvordan du lærer. Egenlæring lar elevene utforske forskjellige sider av et problem og selv finne ut av hvordan det kan løses. I slike prosesser utvikler studentene ferdigheter innen kritisk tenkning og problemløsning.

CASESTUDIE: ELKJØP BEDRIFT


Filmen vi lagde for Elkjøp hadde som mål å lære opp både ansatte og kunder hvordan man kan bli bedriftskunde hos de. Målet var å forenkle salgsprosess for selgerne deres, gi en bedre forståelse av hvordan tjenesten fungerer samt øke antall henvendelser fra nettsiden.

KONTAKT OSS FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.