Vi har flyttet!

Prosessen bak produksjon av en animasjonsfilm
June 21, 2021
Derfor er manusforfatting alfa omega når vi lager animasjon!
February 18, 2022

Nå er hjemmekontoret over (bank i bordet) og vi er hjertens glade for å kunne vende tilbake til en stadig mer normal hverdag fremover. Kontoret utgjør en stor og vesentlig del av det. Endelig kan vi sitte i åpent landskap under samme tak i stedet for å jobbe spredt hver for oss i 20 hjem i Oslo og omegn. Da vokser lag-følelsen og kreativiteten blomstrer i diskusjon og prat med hverandre. Det er vi helt avhengige av i vår kreative bransje. 


Men ikke bare det, over sommeren har vi dessuten flyttet! Vi holder nå til i Christian Krohgs gate 34, rett ved legevakta og kort gange til Oslo S. Vi har gjort lokalene våre hjemmekoselige med Animers blåfarge på veggen i gangen, lempa inn Cola Zero i kjøleskapet og kobla til Moccamaster´n. Alt ligger til rette for mange gode arbeidsdager på vårt flunkende nye kontor. Her har vi også bedre plass, og det er heldigvis like høyt under taket som det alltid har vært. 😉


Men viktigst av alt betyr dette at vi endelig kan invitere dere til oppstartsmøter her hos oss igjen, i levende live. Det synes vi er mye hyggeligere enn videomøter. Men vi tar fortsatt situasjonen på alvor, og holder selvsagt god avstand, tilbyr håndsprit, og de fleste av oss er fullvaksinerte. 


Velkommen skal du være til en hyggelig og analog (eller digital) prat om animasjonsfilm og hvorfor og hvordan det kan gagne deg og din bedrift. 


Hilsen teamet i Animer