Explainer video – hva, hvordan og hvorfor?

5 ting animasjon kan hjelpe deg med
February 9, 2021
En velfortjent hyllest til manusforfatterne
March 1, 2021

Explainer-videoer, eller forklaringsfilmer, er korte og konsise animasjonsfilmer som forklarer et produkt eller en tjeneste. Trenger du en til markedsføring på nettsiden din? Se videoen vi har laget for Evry nedenfor. Vi har produsert 400 animasjonsvideoer for et bredt spekter av bedrifter i alle bransjer. Det betyr at alle kan ha bruk for det, uansett hva de prøver å selge. Kundene våre er fornøyd med det våre fagfolk leverer. Det er ikke uten grunn at vi har fått så mange positive anmeldelser på Google 😉   

Det er det svært viktig å tilby innhold som er lett fordøyelig og å være synlig, troverdig og tydelig for å nå ut til kunden. Mange bedrifter har gode tjenester tilgjengelig på markedet, men når likevel ikke til topps. Det kan ha sammenheng med at kundene ikke har hørt om dem, ikke stoler på dem eller at de ikke forstår det som blir fortalt.

Synlighet på nett er et viktig grep for å øke kundebasen. Det er udiskutabelt en bred enighet om at den mest effektive måten å bli mer synlig på, er ved å lage og bruke videoinnhold aktivt. Det kommer av at video tiltrekker seg mer oppmerksomhet enn både tekst og bilde. Det er dessuten estimert at vi bruker nesten 3 ganger så mye tid på nettsider med videoinnhold enn på de uten. Det betyr at potensielle kunder kan overtales til å kjøpe produktet eller tjenesten din kun ved å ha sett en godt produsert video, og det er her vi kommer inn i bildet! Vi har knepene, erfaringen og ikke minst kompetansen til å hjelpe deg med å formidle budskapet ditt til kundene dine.  

Du kan vinne mye på å skille deg ut i mengden i et marked der flere firmaer kan tilby det samme som deg. I explainer-videoene våre presenterer vi ett enkeltstående budskap på en engasjerende og tydelig måte. Da får ikke seeren for mye å forholde seg til på en gang, og budskapet oppleves interessant, ryddig og forståelig. Da skapes gode assosiasjoner, og det gir større sjanser for at de som blir eksponert for videoen velger deg fremfor dine konkurrenter ved neste anledning.

Kanskje har du en hjemmespikket eller utdatert explainer-video gjemt vekk på hjemmesiden som ikke har noe for seg lengre? Vi kan også blåse nytt liv i gamle filmer og gjøre dem relevante og attraktive igjen, og se til at den nye filmen gjenspeiler din bedrifts visjon på en bedre måte.  

 

 

Her er et godt eksempel på en explainer-video vi har laget for Evry. Den forklarer på en morsom og konsis måte hvor enkelt du kan fakturere digitalt med deres tjeneste Swipe. Ved å dramatisere hvor kjedelig papirarbeid faktisk er, fremstår deres tjeneste som en venn i nøden. Vi kan gjøre det samme for deg. La deg inspirere og sjekk gjerne ut flere explainer-videoer vi har laget for ulike kunder i vår portefølje.

Ta kontakt for en uforpliktende prat med en av våre kundekonsulenter for å høre mer om hva vi kan gjøre for å booste synligheten deres ved hjelp av animert videoinnhold.