Er nettsiden din synlig i 2021?

COVID-19: Driftstatus
March 24, 2020
Hvorfor velge animasjon fremfor realfilm?
February 1, 2021

Er nettsiden din synlig i 2021? Har selskapet ditt en nettside som inneholder tegninger, animasjoner, videoer, knapper eller andre grafiske elementer laget med Adobe Flash? Da er det nok på tide med en forandring innen året er omme.

Nå er det knapt to måneder til Microsoft fjerner støtten til Adobe Flash. Situasjonen kan sammenlignes med overgangen fra FM til DAB i den forstand at mottakeren plutselig en dag ikke lenger vil kunne motta informasjonen senderen ønsker å gi dem. Forskjellen med dette er at det er senderne (nettsiden) som har ansvaret for å holde det teknologisk oppdatert denne gangen, ikke mottakerne.

Her hos Animer kan vi hjelpe deg med denne overgangen. Ønsker du å beholde det designet du allerede har valgt kan våre illustratører/animatører trace og kopiere nettsidens eksisterende grafiske elementer slik at den eneste forskjellen blir at de er synlig i 2021. Kanskje ser du på dette programbytte som en anledning til fornyelse. I så fall vil våre kunderådgivere og illustratører/animatører kunne hjelpe deg med å utforme nye designer som vil gjøre nettsiden din både mer interessevekkende og informativ.