­

Project Description

Pureti

 

Interessert i en animasjonsvideo til din bedrift? Legg igjen din kontaktinfo nedenfor, og vi vil kontakte deg for en uforpliktende animasjonsprat.

Kunde: PURETI

Stil: Animasjon

Lengde: 1:20

Storyteller: Andreas Hvid Ramsdal

Vi er meget godt fornøyd med sluttproduktet Animer.no leverte til oss.

Animer satt seg godt inn i produktet vi har, og på den måten kunne være med på å forklare ved animasjon på en enkel og forståelig måte hva PURETi er og hvordan det virker.
Gode forslag på detaljer vi ønsket å endre, samt bra kommunikasjon rundt det vi ønsket å endre.

Fleksible og dyktige animatører.

Henrik Nordvik, PURETi

Kunden

Pureti er et internasjonalt anerkjent overflateprodukt som erstatter tradisjonell fasadevask. Du har sikkert hørt om selvrensende vinduer, og med Pureti kan du gjøre hele bygget selvrensende.

Pureti er et veldokumentert produkt utviklet i samarbeid med NASA. Pureti har vært i bruk siden 2001 og brukt på flere hundre tusen kvadratmeter fasade i Europa og USA. Produktet har ingen skadelige virkninger uansett overflate.

Målet

Målet med filmen var å opplyse om hvordan det å bruke Pureti ved vask av fasader på bygg vil hjelpe deg med å få en selvrensende fasade. Filmen skulle både forklare hvilket innhold produktet har og på en tydelig måte forklare hvordan produktet fungerer i praksis.

Videoen skulle brukes på Puretis nettsider og på Facebook for å vekke interesse nok til å skape direkte kontakt fra potensielle kunder på nettsiden pureti.no

Målgruppen for kampanjen er alle som eier bygninger og som ønsker å få selvrensende overflater som renser luften og sparer de for betydelige vedlikeholdskostnader.

Manus

Fokuset i manuset var å si mest mulig med minst mulig ord, og sammen med manus lage en tydelig visuell forklaring av hva som blir sagt. Her føler vi og Pureti at vi har truffet blink og filmen blir veldig selvforklarende med et godt budskap som tydeliggjør nytteverdien ved bruk av Pureti.

Manuset

Tenk om bygget ditt kunne vaske seg selv og helt uten bruk av skadelige kjemikalier.

Med Pureti kan du spare vedlikeholdskostnader og miljøet samtidig.

Pureti er en overflatebehandling som virker på alle overflater og gjør fasader selvrensende på en naturlig måte. Den består av en vannbasert væske som inneholder mineralet titandioksid og vann.

Når uv-lys, solstråler, treffer overflaten med titandioksid vil det starte en naturlig kjemisk prosess der oksygen og vanndamp forvandles til hydroksid og aktivert oksygen.

Disse stoffene har svært kraftige rensende egenskaper, og de vil fjerne mikropartikler fra forurensning og skitt på overflaten av fasaden. Deretter blir fasaden superhydrofil. Det betyr at vannet knuses og renner lett av fasaden, samtidig som det drar med seg gjenværende skitt og smuss.

Pureti sprayes enkelt på overflaten etter en fasadevask 24 timer senere har overflatebehandlingen herdet til en pustende hinne som beskytter fasaden og holder bygget ditt selvrensende i fem år eller mer.

Kontakt oss i dag for å spare vedlikeholdskostnader, bli et miljøbygg med Pureti!

Styleframes

Pureti kom med klare krav til hvordan deres animasjonsvideo skulle se ut og våre illustratører lagde tre forskjellige stiler innenfor rammene til Puretis ønsker. Her kunne Pureti velge det designet som passet deres firmaprofil best.

Storyboard

Etter designet ble valgt lagde illustratør manuset i et fullverdig storyboard som la grunnlaget for utseende på filmen. Her kom Pureti med tydelige ønsker for endringer før dette gikk til animasjon.

Ønsker du en animasjonsvideo til din bedrift?

Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg for en uforpliktende prat.

  • Få priser og info!

    Vurderer du en animasjonsvideo, men lurer på hva dette vil koste?
    Kontakt oss for en uforpliktende prat!