­

Project Description

Oslo brann- & redningsetat

 

Kunde: OBRE

Stil: Animasjon

Lengde: 0:35

Storyteller: Andreas Hvid Ramsdal

Kunden

Brann- og redningsetaten arbeider for at Oslo skal være den mest brannsikre byen i landet. Deres mål er å ha 0 branndøde, 0 storulykker og 0 arbeidsulykker på egne mannskaper.

Oslo skal ha en beredskap som kan håndtere omfattende branner og ulykker. Over 50 brannkonstabler, 16 brannbiler og én brannbåt er til en hver tid på vakt i Oslo, klar til å rykke ut for å redde liv og verdier.

Brann- og redningsetaten har syv døgnbemannede brannstasjoner i hele Oslo: Hovedbrannstasjonen i sentrum, Briskeby, Smestad, Sagene, Grorud, Bryn og Kastellet. I tillegg har vi en havnebrannstasjon på Vippetangen og et kurs- og kompetansesenter på Lahaugmoen.

Målet

Målet med filmen var å opplyse Oslo og resten av Norges befolkning om hvordan man best skal tenne på i peisen for å unngå dårlig luft både innendørs men også utendørs.

Instruksjonsvideoen skulle brukes i sosiale medier som Facebook og Instagram.

Målgruppen for kampanjen var alle innbyggere i Oslo som har Peis i hjemmet, og som kanskje ikke har tenkt på at man for eksempel skal tenne på i peisen ovenfra og ned, ikke under veden.

Manus

Når du hører ordet manus er det lett å se for seg en bunke med ark stiftet sammen som skal lede dialog og monolog samt handling. Men i vårt yrke handler det om å få mest mulig informasjon til mottaker med minst mulig tekst. Derfor er det som du ser i manuset under veldig kort og konkret manus, noe som viser at å lage et effektivt budskap til animasjonsvideo er en egen kunst.

Storyboard

Styleframes

Se storyboard i valgt grafikk

Ønsker du en animasjonsvideo til din bedrift?

Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg for en uforpliktende prat.

  • Få priser og info!

    Vurderer du en animasjonsvideo, men lurer på hva dette vil koste?
    Kontakt oss for en uforpliktende prat!