­

5 stats om video du ikke tror før du ser det selv!

Skjermbilde 2017-02-01 kl. 15.55.56

Video på internett har hatt en massiv vekst i den digitale markedsføringen og ser heller ikke ut til å minske i nærmeste fremtid. Facebook sier at 80% av all markedsføring på nett vil bestå av video innen 2020! Og når Facebook gir videoer 135% større organisk rekkevidde sammenlignet med bilder, da er det ingen tvil om hva som er best å publisere på Facebook! Her er andre statistikker som du kanskje finner interessant:

1# Unbounce sier at å inkludere en video på landingssider kan øke konverteringen med inntil 80%!

2# Inntil 64% av internettbrukerne sier det er økt sannsynlighet for at de handler på nett etter å ha sett en forklaringsvideo om produktet eller tjenesten, i følge ComScore.

3# 50% av bedriftseiere sier de besøker markedsførers nettside for å finne mer informasjon etter å ha sett en video som presenterer et produkt eller en tjeneste, i følge Forbes.

4# I følge en rapport publisert av Forrester sies det at å inkludere en video i en e-post eller i et nyhetsbrev kan lede til en klikk-økning på hele 200-300% i forhold til en vanlig e-post!

5# I 2017 vil 1/3 av all aktivitet på nettet blir brukt på å se en eller annen video! Er den neste videoen de ser din?

 

Dersom du ønsker å skille deg ut fra alle de “vanlige” videoene på internett, presentere ditt produkt/tjeneste på en unik måte i neste kundemøte, eller har utviklet et nytt konsept og ønsker å presentere dette på en enklere og mer engasjerende måte – da er en animert reklame-, salgs-, eller forklaringsvideo fra Animer.no veien å gå!

Dersom du fyller ut vår brief her –>  BRIEF  så kan vi kontakte deg for et uforpliktende tilbud på hva en animasjonsvideo vil koste å produsere for din bedrift. Vi takker for tilliten og ser frem til å lære mer om ditt konsept. :)

Animert hilsen

– Team Animer

  • Få priser og info!

    Vurderer du en animasjonsvideo, men lurer på hva dette vil koste?
    Kontakt oss for en uforpliktende prat!